Műanyag falú ételszállító badella piros 48 L

75.239Ft +ÁFA

48 literes, hőszigetelt műanyagfalú badella rozsdamentes belső résszel.

Vendéglőknek, szállodáknak, a kis bankettektől a nagy szabadtéri rendezvényekig. A piacon a legjobb ár / minőség arány jellemzi . Kiváló minőségű, karcolásoknak és horpadásoknak ellenálló polietilénből
készül , amely véd a sérülésektől a használat és szállítás során. A tartály belsejében egy beépített, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült tartály található , amely ellenállóvá teszi a savakkal szemben és könnyen tisztán tartható.

A tartály és a falak közé egy speciális hőszigetelő réteget helyeznek , amely sok órán át tartja a hőmérsékletet. A hőveszteség csak 5 ° C-on 4 órán belül.

A tartály egy speciális szeleppel van ellátva, amely megkönnyíti a fedél levételét. A nyomáskiegyenlítést a szelep megnyomásával lehet elérni. Természetesen speciális kiváló minőségű szilikon tömítéssel van ellátva, amely könnyen eltávolítható a tisztításhoz. A badella két oldalán masszív fogantyúk találhatóak a szállítás érdekében, a fedelet 4 db erős retesz zárja.

A badella speciális dombornyomással rendelkezik, amely lehetővé teszi az egymásra rakásukat, vagyis az azonos átmérőjű edények egymásra helyezését. Így rengeteg helyet takaríthatunk meg

 

 

Paraméterek:
Kapacitás [l]: 48
Átmérő [mm]: 405
Magasság [mm]: 380
Anyag: PE / SS201

Cikkszám: 80346 Kategória: Címkék: , ,